A vásárlás menete

gyongyozon.hu webáruházban (a továbbiakban webáruház) történő vásárlás önkéntes, bárki számára adott lehetőség.

A vásárlás feltétele a Vásárlási-, és Szállítási feltételek Megrendelő által történő elfogadása. A regisztrációval és a webáruházban történő vásárlással a Megrendelő ezt tudomásul veszi és elfogadja.

 

webáruház látogatásához nem szükséges előzetes regisztráció, ám a vásárláshoz elengedhetetlen.

 

A regisztráció nem kötött vásárláshoz, azt előzetesen is megteheti, illetve erre az első vásárlás során is lehetőség van. A regisztráció során megadott adatokat a későbbiekben a személyes felületre történt belépését követően aktualizálható, módosítható.

 

Keresgéljen, böngésszen a termékkategóriák és a termékek között, közben az Önnek tetsző árut a kívánt mennyiségben tegye virtuális kosarába.

Amikor úgy döntött, hogy minden szükséges dolgot kiválasztott, válassza a megrendelés menüpontot. Ezt követően kell megadnia azokat az adatokat, amelyek a vásárlás befejezéséhez szükségesek.

webáruház használatához szükséges adatok:

  • a Megrendelő neve,
  • a Megrendelő számlázási címe,
  • a Megrendelő kézbesítési címe (csomagküldés címe)
  • a Megrendelő e-mail címe (kapcsolattartási célból)
  • a Megrendelő telefonszáma (a megrendelés kézbesítése során a kézbesítő munkáját könnyítheti meg, így gyorsabban érhet a megrendelőhöz a megrendelt árucikk)

 

Kérjük, minden kötelező mezőt töltsön ki! Ezt követően, a tovább gomb megnyomásával elküldi rendszerünknek az előzetes megrendelési igényét.

FIGYELEM!

A rendszer, csak abban az esetben engedi tovább, ha minden kötelezően kitöltendő mezőt kitöltött!

A következő képernyőn, Ön ellenőrizheti a rendelését, illetve az adatait. Amennyiben tévesen töltötte ki az űrlapokat, a vissza gomb megnyomásával visszatérhet és kijavíthatja a hibás adatokat. Amennyiben adatai helyesek, kérjük, klikkeljen a tovább gombra! A következőkben egy tájékoztató képernyőt fog látni. Figyelmesen olvassa el az ott leírtakat, és járjon el a leírtak szerint!

Fontos, hogy valós e-mail címet adjon meg. Ugyanis a vásárlása csak akkor válik érvényessé, ha a megadott e-mail címre küldött válaszlevelünkben szereplő linkre kattintva véglegesíti azt.


 

személyes

kosár

Tétel: 0 db termék
Összeg: 0 Ft (0 €)

Nyitva tartás

S E G Í T S É G
06 30 338 4721

 

HÉTFŐ 10:00 - 15:00
KEDD 10:00 - 15:00
SZERDA 10:00 - 15:00
CSÜTÖRTÖK 10:00 - 15:00
PÉNTEK 10:00 - 13:00

 

 

Tel: 06 30 338 4721


BANKKÁRTYÁS FIZETÉS


Szállítási információk

 

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK
       1 - 5.000 Ft = 590 Ft
5.001 - 10.000 Ft = 449 Ft
 10.001,- Ft-tól  INGYENES
 előre utalás esetén

 

like on facebook!

edc